Veneen vuokraus

Vuokraamalla pääset purjehduksen ihmeelliseen maailmaan helposti ja nopeasti, ilman veneen omistajan murheita. Purjehduslomasi alkaa kauniista Ruissalon saaresta, kylpylän suojaisasta satamasta, vain 11 kilometriä Turun keskustasta. Saat perehdytyksen veneen käyttöön Airistolla, jossa nostetaan purjeet ja käydään käytännön asiat läpi, näin lomastasi tulee turvallinen ja mukava.

Emme tarvitse kirjallisia todistuksia tai suoritettuja purjehduskursseja todistukseksi purjehdustaidoista. Edellytämme kuitenkin, että veneen kippari omaa riittävän veneily-/purjehduskokemuksen hallitakseen vuokraamansa veneen kaikissa olosuhteissa lain ja asetusten mukaan.

Emme peri vuokrauksesta erillistä takuusummaa, mutta vuokraaja on velvollinen korvaamaan vahingon tai omavastuuosuuden vahingon sattuessa.

Vaihtopäivä pääsääntöisesti sunnuntai. Vaihtopäivät joustavasti varaustilanteen mukaan, ehdota itsellesi sopivaa vaihtopäivää. Palautukset pääsääntöisesti klo 16 ja luovutukset klo 18. Näin viimeistä yötä ei tarvitse viettää kotisatamassa. Viikonloppuvuokraus myös mahdollista sesongin ulkopuolella.

Veneet ovat hyvin varusteltuja ja varsin uusia, kalustosta löytyy 2013 mallinen Dufour 375 GL, sekä 2012 mallinen Hanse 385. Veneissä on lämminvesi, jääkaapit, uunit, lämmittimet, plotterit ja maasähköt vakiona. Keittiöt ovat hyvin varusteltuja vaativammankin kokin tarpeisiin, perusmausteista aina foliopapereihin asti. Peitot ja tyynyt kuuluvat vuokraan, samoin kuin normaali loppusiivous.

Kipparille löytyy paperikartat ja harpit reitin suunnittelun helpottamiseksi. Veneet on varustettu myös keulapotkurilla helpottamaan satamissa liikkumista.


Veneiden vuokrahinta sisältää:
Luovutuksen ja vastaanoton

Perehdytyksen osana vuokra-aikaa

Veneen varusteineen ja tarvikkeineen

Vakuutuksen

Turvallisuusasioiden läpikäynnin   

Loppusiivous on mahdollista suorittaa itse tai ostaa lisäpalveluna, 124€.

Lakanat ja pyyhkeet on mahdollista saada veneeseen lisähintaan.

4 Sail | Lähteenmäentie 16 B | 20660 Littoinen | Puhelin: 0500 969 147 | Sähköposti: mika.lankinen@4sail.fi