Dufour 375 GL on kokoluokassaan tilava matkapursi. Veneen loistavia purjehdusominaisuuksia täydentää Grand Prix -varustus mm. offshore-purjeet, korkeampi riki sekä matala keulapurjeen rullareivi. Matkantekoa ilman purjeita helpottaa 38 hv dieselmoottori.

Veneen sisätilat ovat käytännölliset ja sopivat mainiosti perhekäyttöön. Salongissa on tilava sohvaryhmä ja reilunkokoinen pöytä. Valoa tulvii sisään runkoikkunoista, kajuutan ikkunoista sekä kattoluukuista. Reilu seisomakorkeus tuo myös ilmavuutta veneen sisätiloihin. Salongin pöytä on alaslaskettavissa ja siitä saa tehtyä tilapäisen parivuoteen.

Tilavasta ja toimivasta pentteristä löytyy kaasuliesi ja –uuni sekä tilava kylmiö. Veneessä on astiasto kahdeksalle hengelle ja ruoanlaittovälineet sekä runsaasti kaappitilaa.

Tilava ja suojainen istuinkaukalo kahdella ruorilla on varustettu myös bimini katteella. Avotilassa on taittuva pöytä sekä alaslaskettava uimataso. Matkan tekoa helpottavat karttaplotteri, tuuli- ja lokimittari sekä eteenpäin luotaava kaiku. Pitkillä purjehduksilla sähköntuotto onnistuu metanoli käyttöisellä polttokenno laturilla, sekä aurinkopaneelin avulla. Laituriin ajot helpottuvat keulapotkurin ja mastokameran avulla, näet plotterista keulan etäisyyden laituriin.

Dufouriin on mahdollista vuokrata lakana ja pyyhepaketti. Peitot ja tyynyt kuuluvat vuokrahintaan, samoin kuin normaali loppusiivous.


Etusivu »
Varustelu »
Vuosimalli 2013
Pituus 11,19m
Leveys 3,85m
Syväys 1,9m
Korkeus 17 m
Moottori 38hv
Potkuri 2 Lapainen taitto
Isopurje Normaali 35 neliötä
Genua 140% 35 neliötä
Pelastuslautta Kyllä
Plotteri Kyllä
Tuulimittari Kyllä
Automaattiohjaus Kyllä
Keulapotkuri Kyllä
Makuupaikat 6+2
Diesel 200l
Vesitankki 380l
Maasähkö Kyllä
Jääkaappi 130l
Lämminvesi Kyllä
Uuni Kyllä
Lämmitin Kyllä
DSC VHF Kyllä
Invertteri Kyllä
TV / DVD Kyllä
Bimini-kate Kyllä
4 Sail | Lähteenmäentie 16 B | 20660 Littoinen | Puhelin: 0500 969 147 | Sähköposti: mika.lankinen@4sail.fi